Activiteiten

Uit het vermaarde toneelgezelschap Art & Pro is sociëteit ‘De Voortzetting’ voortgekomen en die organisatie heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een kruispunt waar theater en literatuur elkaar ontmoeten. We werken aan de totstandkoming van evenementen en brengen al doende schrijvers, boeken en toneelstukken onder de aandacht. Soms produceren we een programma ‘Meer dan Planken en wat Hartstocht’ was in het recente verleden een succesvol voorbeeld van zo’n evenement. In de afgelopen seizoenen ontwikkelden we in samenwerking met theater Oostblok het programma: ‘De Kretenzers’. Verder organiseerden we boekpresentaties en werkten we samen met boekhandels en kleine podia. Ook in 2018/2019 presenteren we weer diverse nieuwe programma’s. We zullen wederom schrijvers onder de aandacht brengen die zowel met theaterwerk als met literair werk voor het voetlicht treden.

Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over aankomende activiteiten. Op de homepagina treft u de meest recente ontwikkelingen van De Voortzetting.

TIP

U kunt ons ook zelf benaderen voor theatrale lezingen of boekpresentaties. Wanneer u het contactformulier invult, hoort u zo spoedig mogelijk van ons.

Hieronder enkele van onze publicaties en foto's (© fotograaf Sylvia de Vlaming) van bijeenkomsten.